Psycholoog Den Bosch


Psycholoog Leiden

 

… vandaag zoek ik hulp!

Neemt angst steeds vaker de overhand, kom je maar niet af van vervelende gedachte, lukt het niet je eigen grenzen goed aan te geven of ervaar je al tijden een onrustig of verdrietig gevoel van binnen? Deze en andere psychische problemen kom ik als psycholoog Den Bosch vaker tegen. Door angst, onzekerheid of twijfel loop je vast. Psychische klachten kunnen een zeer grote invloed hebben op het dagelijks leven. Er kunnen zelf lichamelijke klachten ontstaat. Je wilt verder, maar hoe?

Psycholoog Den Bosch

Als psycholoog Den Bosch help ik mensen die psychische problemen ervaren en verder willen. Ik ondersteun bij het ontdekken wie ze zijn en wat iemand werkelijk wil. Door remmende overtuigingen op te sporen, worden ontwikkelmogelijkheden zichtbaar. Ik bied psychologische hulp bij:

 • symptomen van stress en burn-out klachten
 • angsten
 • rouwverwerking
 • vage lichamelijke klachten
 • relatieproblemen
 • Maar ook vragen over persoonlijke ontwikkeling, twijfel over keuzes in je leven en zingeving.

Als psycholoog Den Bosch werk ik ervaringsgericht. Dit betekent dat niet overal woorden aan gegeven moeten worden. Naast de gesprekken zijn de werkvormen vaak actief. De ervaringen die hieruit ontstaan geven een nieuwe bewustwording en een nieuwe kijk op de situatie en het leven. Kijk voor meer informatie ook eens op de pagina’s Coaching Leiden & Psychotherapie Leiden.

Ben jij toe aan een verandering in je leven maar weet je niet waar te beginnen, neem dan contact op om je vraag of twijfel voor te leggen.

Toe aan verandering in je leven?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht