Over mij


Thijs Kreukels

Ik ben geboren en opgegroeid in het mooie Zuid-Limburg. Tijdens mijn studietijd -opleiding ergotherapie- ben ik naar Leiden verhuisd. Hier heb ik 20 jaar met zeer veel plezier gewoond.

Nu na de geboorte van onze zoon verhuizen wij de Randstad uit naar Den Bosch, om hier van de prachtige omgeving te genieten.

Naast mijn Gestaltpraktijk Eigen Wijze werk ik als ergotherapeut bij een revalidatie-instelling voor mensen met een visuele beperking. Naast de ‘praktische’ revalidatie krijg ik veel te maken met de psychische crisis waarin mensen verkeren: het rouwproces en de zoektocht naar het opnieuw zingeven van het leven. Ik werk vanuit de Gestaltvisie. Dit geeft mij de mogelijkheid om maximaal aandacht te hebben voor de verbinding tussen de praktische en de psychische aspecten van de revalidatie.

Mijn eigen ervaringen met Gestalttherapie maken mij meer bewust van mijn eigen keuzes. Vrijheid is voor mij het sleutelwoord. Zélf de regie over het leven kunnen voeren, ook al is dit niet altijd wat de omgeving verwacht. Gestalttherapie betekent voor mij: oprechtheid, spannend, nieuwsgierigheid, confronterend, mooi, humor, onverwachts en bevrijding. Deze elementen maken mij enthousiast en zijn de drijfveer om andere mensen te ondersteunen. En te inspireren op de weg naar persoonlijke groei.

Ik haal mijn inspiratie uit wandelen / tracking, muziek, natuur en persoonlijke verdieping tijdens bijscholingen.

Mannengroep:

Ik organiseer groepsbijeenkomsten voor mannen die meer vrijheid willen ervaren en dichter bij hun gevoel, kracht en essentie willen komen.   Kijk hier voor meer informatie

Curriculum vitae

Gestalttherapie

  • Opleiding Gestalttherapie
  • Module psychopathologie
  • Gestalt in organisaties
  • Voice Dialogue
  • Module Bio-energetica

Opleidingsinstituut: Multidimens

Ergotherapie
Koninklijke Visio; Revalidatiecentrum voor mensen met een visuele beperking. Mobiliteitstrainer en docent, trainer echolokalisatie, verlichtingsadviseur, ADL trainer, project: survival als revalidatie, duiken met een visuele beperking, kinderrevalidatie weken. Opleiding: Ergotherapie, Hogeschool van Amsterdam

 

Linken

Pascal Hoogewerf – gestalttherapeut
Regio Hoorn: relatie therapie en individuele therapie.

Ien van Duinhoven
Amsterdam: Gestalttherapie individueel, koppels en organisatie coach

Alma Koric
Rotterdam: Gestalttherapie individueel en koppels

Mannenwerk
Een zeer inspirerende club voor mannengroepen
Overig:
vind een therapeut.nl: Gestalttherapie individueel, koppels en andere therapieën