Mannengroep


Mannengroep in elke man schuilt een koning

 

Mannengroep

Ben jij zoekend als man? Heb je moeite om voor jezelf op te komen? Kom je moeilijk bij je gevoel? Of heb je behoefte aan oprecht contact en richting…

Dan is het tijd voor actie!

Waarom een mannengroep? Als mannen zijn we vaak gewend de dingen alleen op te lossen. Echter, samen met anderen mannen kun je pas echt ervaren waar jouw ware kracht en potentie ligt. Zo kun je ontdekken wat man zijn voor jou betekent.
Waar zit jouw kracht en je kwetsbaarheid? Voel jij je vrij om te zijn wie je bent of ervaar je terughoudendheid? Waar liggen jouw verlangens en waar zit jouw pijn? Durf jij echt te kiezen voor jezelf met aandacht en liefde voor de wereld om je heen?

Tijdens de avondgroep verkennen we met elkaar deze en andere thema’s. Andere mannen zijn er voor jou. Om je te steunen, uit te dagen, te confronteren en liefdevol te ontvangen. Zo kun jij als man gegrond, krachtig en helder in het leven staan.

Heb je interesse meld je dan aan via het contactformulier.

Als professioneel therapeut begeleiden en ondersteunen ik dit proces. Dit doe ik o.a. door het delen van verhalen, bewustwordingsoefeningen, opstellingen meditatie, rituelen en lichaamswerk.

Thijs creëert een open en fijne sfeer waardoor persoonlijke thema’s snel naar boven komen. Er is ruimte voor humor en er wordt met respect naar elkaar geluisterd! – Rob

Ik heb geleerd meer bij mezelf te komen – Edwin

Wil jij aansluiten en met een groter zelfbewustzijn als man in de wereld staan, in je werk, privé en sociaal leven? Meld je dan nu aan. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Thijs

Data 2022:
maandag 10 oktober 19:00-22:00
maandag 17 oktober 19:00-22:00
maandag 31 oktober 19:00-22:00
maandag 7 november 19:00-22:00
maandag 14 november 19:00-22:00

Locatie:

Tuinstraat 6, Rosmalen

Prijs:

€450,-

Waar meld je je voor aan?

 • 15 uur mannenenergie!
 • professionele begeleiding
 • persoonlijke aandacht voor jouw vraag
 • helderheid over de richting in jouw leven
 • dichter bij je gevoel komen
 • (oude) shit opruimen
 • in contact komen met de mooie man die je bent

 

Heb je vragen? Neem dan contact op:

Zowel persoonlijk als in mijn rol als gestalttherapeut zoek ik naar verdieping. Het ervaren van de energie van een mannengroep heeft mij steviger en doelbewuster gemaakt. Ik sta steeds versteld van de kracht, openheid en kwetsbaarheid van een groep mannen bij elkaar. Deze beleving geef ik graag door aan mannen die verdieping, daadkracht en nieuwe levensenergie zoeken in het leven. Meer informatie

Thijs Kreukels

Thijs Kreukels

  •  

 

 

 

 

Aanmelden Mannengroep – Manifest

Contact:

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht