Gestalttherapie Den Bosch


Gestalttherapie Leiden

 

Ik wil het anders, Ik doe het anders!

Gestalttherapie Den Bosch door Thijs Kreukels

…en ineens moet het anders; op je werk lukt het maar niet om je grenzen te stellen, inspiratie en dromen lijken ver te zoeken, je studie loopt vast door uitstelgedrag, thuis kunt je de draai niet vinden door een rusteloos gevoel , je voelt angst om met mensen af te spreken. Herken jij je in deze of vergelijkbare situaties? Je krijg het gevoel dat er iets moet veranderd in je leven. Het contact met de wereld lijk niet meer te kloppen. Je wilt het anders maar weet niet wat of hoe.

Gestalttherapie Den Bosch

Als gestalttherapeut Den Bosch help ik mensen om weer balans te zoeken in het leven. Niet lekker in je vel zitten ervaar je in contact met je omgeving. Immers op een tropisch eiland onder een palmboom ervaar je minder werk stress dan op kantoor. En omdat je een goede band had met je vader voel je de pijn als hij overlijdt. We worden beïnvloed door de wereld om ons heen, én beïnvloeden de wereld tegelijkertijd. Als zich psychische klachten voordoen is het contact verstoord en niet de persoon op zichzelf ‘gestoord’. Dit velddenken ligt aan de basis van gestalttherapie. Gestalttherapie Den Bosch zich op richt herstel van het contact met de omgeving.

Je kunt terecht bij gestalttherapie Den Bosch voor: Rouwverwerking, grenzen leren aangeven, omgaan met te hoge verwachtingen van anderen of jezelf, zoeken naar zingeving, opzoek naar jezelf,omgaan met symptomen van stress en burn-out klachten, depressieve klachten of het hervinden van balans in je leven.

Als gestalttherapeut Den Bosch help ik om onbewuste patronen snel aan het licht te brengen waardoor de remmende werking kan worden opgeheven. Hierdoor komt er ruimte komt voor persoonlijke groei en balans en vrijheid. Wil je een ervaringsgerichte- en directe therapievorm die verschilt van de reguliere psycholoog, wellicht kan psychotherapie gestalttherapie Den Bosch jou verder helpen. Kijk ook eens op de pagina’s Psychotherapie Leiden en Coaching Leiden voor meer informatie.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht