Relatietherapie Voorschoten


psychologische therapie leiden

 

Relatietherapie Voorschoten: waarschijnlijk gaat het niet goed in uw relatie. Heeft u het gevoel dat uw energie op is en bent u veel moe? U gaat dingen vermijden en u heeft het gevoel dat u in een sleur zit. Uw eigen gevoelens en de gevoelens van elkaar worden niet besproken en u vraagt zich af; hoe kan het dat dit zo ver gekomen is?

Maar u bent nog steeds bij elkaar, misschien voor de kinderen of uit gewoonte. Echter misschien ook omdat u zich nog kunt herinneren hoe het vroeger was en wat jullie allemaal van plan waren. Hoe jullie liefde was en jullie precies wilde leven. Helaas gaat het niet zoals het nu gaat, maar gelukkig kunt u hier nu iets tegen doen.

Schakel hulp in

Doe het niet alleen en vraag om hulp. Jullie zijn waarschijnlijk in bepaalde patronen beland waar jullie niet boven uit kunnen stijgen. In het gesprek zullen jullie deze patronen doorbreken en open gaan staan voor elkaars gevoelens. Hierdoor zullen jullie elkaar weer zien zoals jullie elkaar vroeger zagen.

Wat veel mensen verkeerd begrijpen is dat alleen mensen met relatieproblemen een relatietherapeut nodig hebben, maar niets is minder waar. Ook als alles goed gaat, verdient jullie relatie aandacht. Met relatietherapie kunt elkaar nog beter begrijpen en samen ook vrijer zijn.

Vaak denken veel mensen dat ze elkaar door en door kennen en dat u alles van elkaar weet, echter in gesprekken kunnen mensen erg geconfronteerd worden met wie ze zijn en wat ze doen. Relatietherapie wordt dan ook gezien als een herontdekking van jezelf, de ander en jullie samen. Wacht daarom niet langer en schakel vandaag nog de hulp in van Thijs Kreukels.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht