Relatietherapeut Leiden


Relatietherapeut Leiden

 

Relatietherapeut Leiden: het gaat niet goed goed in je relatie. Je hebt het gevoel dat je energie op is en je bent veel moe. Je sleurt je door de dag en jezelf gaat dingen vermijden. Moeilijke onderwerpen, het contacten, je eigen gevoelens en de gevoelens voor de ander. Je vraagt je af; hoe is het zo ver gekomen?

Toch ben je nog bij elkaar, misschien uit gewoonte, misschien voor de kinderen, of uit angst. Maar misschien ook omdat je kunt herinneren hoe het vroeger was en wat jullie plannen waren. Hoe jullie wilden leven en hoe jullie liefde was. Je weet de dromen nog, maar het gaat helaas niet zoals het nu gaat. Wat kun je hier nu tegen doen?

Kom eens langs bij Thijs Kreukels

Doe het niet alleen en vraag om hulp . Waarschijnlijk zijn jullie in patronen beland waar jullie niet boven uit kunnen stijgen. In het gesprek met Thijs Kreukels relatietherapeut Leiden krijgen jullie inzicht in jullie patronen, luisteren opnieuw naar elkaars. gevoelens, wensen, emoties en verlangens. Jullie zullen opnieuw ervaren wat jullie voor elkaar betekenen, en van hieruit opnieuw gaan kiezen.

Het is een groot misverstand dat alleen mensen met relatieproblemen een relatietherapeut nodig hebben,  maar juist ook wanneer alles goed gaat verdient jullie relatie aandacht. Niet om te voorkomen, maar om nog dichter bij elkaar te komen en jullie relatie te verdiepen. Elkaar beter te begrijpen, nieuwe ideeën delen en samen nog vrijer te zijn.

Misschien denk je dat je elkaar door en door kent en dat je alles van elkaar weet. In een therapiesessie kunnen mensen erg geconfronteerd worden met zichzelf en in een relatietherapie telt dit natuurlijk dubbel. Relatietherapie is namelijk ook een herontdekking van jezelf, de ander en jullie samen. Ben jij nieuwschierig of wil je de dingen anders, maak dan een  afspraak bij Thijs Kreukels.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht