Psycholoog Voorschoten


psychologische therapie leiden

 

Psycholoog Voorschoten bezoeken? Je weet waar je aan wilt werken, alleen kom je er waarschijnlijk zelf eventjes niet uit. Dan is het verstandig dat je dit leest, want psycholoog Thijs Kreukels kan je verder helpen hiermee.

Als ervaren psycholoog help ik je graag weer op weg en kun je in mijn centraal gelegen praktijk in Leiden op korte termijn terecht. Ik neem de tijd om je te leren kennen en vooral om je probleem of vraagstuk te begrijpen.

Spanning en stress

Heb je last van spanning of stress? Het is dan verstandig om dit zo snel mogelijk aan te pakken. Hierdoor kun je snel vervelende klachten en problemen zoals angsten, depressies en paniekaanvallen krijgen.

Ben je zich snel gefrustreerd of snel geprikkeld? Of ben je snel verdrietig en kun je moeilijk ontspannen en niet genieten van de simpele dingen? Dan ben je waarschijnlijk het slachtoffer van overmatig stress en spanning.

Pak het direct aan en kies ervoor om samen met een psycholoog dit aan te pakken en je zult weer snel je leven kunnen leiden zoals je dat wilt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wanneer je nog vragen hebt over je probleem of klacht, of je wilt je eerste behandeling inplannen, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht