Psycholoog ’s Hertogenbosch


psycholoog Oegstgeest

 

Op zoek naar een psycholoog ’s Hertogenbosch? Bij Thijs Kreukels kun je jouw problemen bespreken. Jouw verhaal staat centraal,. Thijs Kreukels is een ervaren psycholoog en heeft een praktijk in ’s Hertogenbosch waar je van harte welkom bent.

Je bent op deze pagina terecht gekomen, omdat je je zorgen maakt, iets zit je dwars en je bent vastgelopen. hulp zoeken is een moedige eerste stap opzoek naar herstel. Wat er ook speelt, in veel gevallen kan Thijs Kreukels je waarschijnlijk helpen. Als je precies wilt weten wat Thijs Kreukels voor je kan betekenen, dan kun je even het beste bellen of mailen

Met welke problemen kan ik bij een psycholoog ’s Hertogenbosch terecht?

Je kunt met alle vragen, zorgen en problemen over je innerlijk en je leven terecht. Dit kan over je werk gaan, je liefdesleven, seksualiteit en intimiteit, angsten, verdriet, vage lichamelijke klachten of juist een slecht gevoel over jezelf of keuzes maken.

Thijs Kreukels staat zonder oordeel open voor jouw vraag of probleem. Aarzel daarom niet om je verhaal aan een psycholoog zoals Thijs Kreukels te vertellen. Er is veel aandacht voor jou als mens en kunnen zijn wie je bent.

De therapie het gaat namelijk ook om jou. Het gaat dus niet om je klacht alleen, maar het gaat over jou in contact met de ander in de situatie. Waarschijnlijk voel je dat je in een wervelwind van een probleem of vraagstuk over je leven zit en lijkt het alsof je niets anders bent dan je probleem of die vraag.

Natuurlijk is niet zo, want je hebt veel meer kwaliteiten tot je beschikking dan je nu waarschijnlijk ziet. door middel van gesprekken en oefeningen wordt duidelijk waar je vast zit, maar ook waar je kwaliteiten zitten. Deze leer je gebruiken om je problemen en vraagstukken aan te pakken. Voel je welkom om je probleem voor te leggen en kijk wat Thijs Kreukels voor jou kan betekenen.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht