Psychologische therapie Den Bosch


psychologische therapie leiden

 

Psychologische therapie Den bosch; fijn dat je er bent. Ik ben Thijs Kreukels, een therapeut in Leiden. Je bent hier niet voor niets, want waarschijnlijk gaat het even niet zo goed met je. Waarschijnlijk ervaar je psychische klachten of interne conflicten die een enorme impact op je leven hebben. Dit kan ervoor zorgen dat je behoorlijk uitzichtloos kunt voelen of gespannen. Maar gelukkig is er een weg uit en je hebt zelf alles in huis om deze weg te bewandelen.

Vooral wanneer je er zelf niet meer uitkomt en je bent op zoek naar hulp, inzicht en verandering, dan ben je bij Thijs Kreukels aan het juiste adres. De ervaren psycholoog helpt je weer de weg op en je kunt vaak op korte termijn terecht in Den Bosch. Zo werkt Thijs Kreukels ervaringsgericht, en hij neemt de tijd om je te leren kennen. en te ontdekken wat jouw probleem of vraagstuk voor jouw betekend Ieder mens is anders heeft zijn eigen problemen. Er is geen goed of fout hoe iemand hiermee omgaat. De kunst zit hem erin een manier te vinden hier mee om te gaan die past bij jou persoonlijke situatie, zonder veroordeling en zonder oordeel.

Vind innerlijke rust

Als je last hebt van stress, spanning vage lichamelijke klachten, angsten, schuld gevoelens, verdriet of boosheid, dan is fijn hier iets mee te kunnen doen. Dat je handvatten krijgt en inzicht hiermee om te kunnen gaan.

Ontdek wat jij nodig hebt om weer meer in balans te komen. Ervaar vanuit een innerlijke rust de kracht die je al zelf bezit om keuzes te kunnen maken die jouw verder helpen.

Vraag je vraag

Wanneer je nog vragen hebt over je probleem of klacht, of je wil een eerste behandeling inplannen, kunt je vrijblijvend contact opnemen. ook als je twijfelt, stel gerust je vraag.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht