Psychologenpraktijk Den Bosch


Psychologenpraktijk Leiden

 

Psychologenpraktijk Den Bosch bezoeken? Zie je het even niet meer zitten en weet je niet hoe verder? Goed dat je op deze pagina terecht gekomen bent. Bent je gespannen, angstig, verdrietig of erg gestrest met of zonder een duidelijke oorzaak? Of ervaar je vage lichamelijke klachten?

Als je er zelf niet meer helemaal uitkomt, of je bent op zoek naar advies, hulp of begeleiding, dan ben je bij Thijs Kreukels aan het juist adres. Als ervaren psycholoog helpt Thijs Kreukels je namelijk graag weer op weg en kunt je in zijn centraal gelegen psychologenpraktijk in Den Bosch op korte termijn terecht.

Thijs Kreukels richt zich op bewustwording van wat is, en neemt de tijd om je te leren kennen en je probleem of vraagstuk te onderzoeken. Vind je het moeilijk om over je klacht te praten? Weet dat Thijs Kreukels dagelijks in zijn praktijk in Den Bosch vele verschillende klachten en problemen tegen komt, Hij staat open voor die van jou.. Geen enkele klacht of probleem is dus raar of vreemd.

Stress en spanning

Heb je last van spanning of stress? Dan is het verstandig om dit zo snel mogelijk aan te pakken en voorkom vervelende klachten en problemen zoals depressies, angsten, paniekaanvallen of lichamelijke klachten. Voel jij je snel gefrustreerd of snel geprikkeld? Of ben je snel verdrietig en kun je moeilijk ontspannen en niet meer genieten van de simpele dingen? Dan is het fijn te onderzoeken waar deze stress en spanning vandaan komt. Maar ook ontdekken welke keuzes je kan maken om weer meer vrijheid te ervaren.

Neem jezelf serieus en onderzoek samen met Thijs Kreukels wat voor jou een goede manier is jouw probleem aan te pakken. Ervaar niet een quick fix voor je probleem maar een structurele verandering in je zijn.

Wees welkom

Wanneer je nog vragen hebt over je probleem je klacht of de werkwijze, Neem dan vrijblijvend contact op. Wees ook welkom om een afspraak te maken. Wie vraagt komt verder dus voel je welkom.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht