Persoonlijke coaching Den Bosch


Coaching Leiden

 

Persoonlijke coaching Den Bosch; Het is niet gek om te denken aan persoonlijke coaching als het even tegen zit. Het leven zit vol moeilijke situaties en persoonlijke drempels en ‘oneerlijkheid’, maar hoe ga je hier nu het beste mee om?

Je kunt gevoelens van stress, angst of woede ervaren of er zelf lichamelijke klachten van ondervinden. Maar het kan ook zijn dat je juist meer richten wil bij persoonlijke ontwikkeling en groei. In deze situaties kun je een positief effect ervaren door persoonlijke coaching.

De juiste balans vinden

In het leven draait het eenmaal allemaal om de juiste balans vinden in jouw persoonlijke leven, werk, gezin, studie, hobby’s. Thijs Kreukels richt zich met persoonlijke coaching volledig op jouw persoonlijke ontwikkel behoefte en dit zorgt ervoor dat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Als persoonlijke coach helpt Thijs mensen die vragen hebben op de volgende vlakken:

 • Het duidelijk stellen van eigen grenzen
 • Begeleiding bij werkgerelateerde zaken zoals het terug vinden van energie of functie
 • Hoe ga je om met conflicten op het werk, thuis of op school
 • Het vinden van de juiste balans tussen privé en werk
 • Gevoelens van spanning, stress of angst omzetten naar positieve energie

Tijdens de gesprekken en oefeningen ondersteunt Thijs Kreukels je en helpt je te ontdekken wat je echt wilt en waar je behoefte liggen. Remmingen worden inzichtelijk gemaakt waardoor ruimte voor ontwikkeling ontstaat.

Vraag vandaag nog een gesprek aan

Zou je graag willen weten wat Thijs Kreukels voor je kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een gesprek en wij vertellen je graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht