Coaching Rosmalen


Coaching Leiden

 

Coaching Rosmalen: Voel jij je niet meer gewaardeerd op je werk, is je energie ver te zoeken, spelen er conflicten waar jij je geen raad mee weet of ervaar je gevoelens van stress of angst? Herken je je in het bovenstaande en wil je dat er iets verandert in je persoonlijke ontwikkeling? Gaat het op school of op je werk niet zoals gepland? De juiste balans zoeken tussen je werk en privéleven is belangrijk om je goed te concentreren op wat je werkelijk wilt. Je wil het anders zien, maar hoe?

Coaching Rosmalen

Wij richten ons op persoonlijke ontwikkeling en zorgen dat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Je gaat zelf op zoek naar de antwoorden op je vragen en krijgt weer voldoende energie om je eigen richting en passie te vinden. Meestal is de coachvraag gerelateerd aan studie of werk. Ik ondersteun en help ontdekken wat iemand echt wil en wat iemand kan. Remmingen worden weggenomen en ontwikkeling komt in zicht.

Als coach Rosmalen help ik mensen die vragen hebben op de volgende vlakken:

 • Het duidelijk stellen van grenzen
 • Begeleiding bij het vaststellen van werk gerelateerde zaken, zoals functie en kunnen het terugvinden van energie
 • Het omgaan met conflicten op het werk, op school of thuis
 • Het vinden van de juiste balans tussen werk en privĂ©
 • Gevoelens van stress, spanning of angst omzetten naar positieve energie

Bewustwording, verrijking en verdieping

Coaching Rosmalen betekent bewustwording, verrijking en verdieping. Ik kijk als coach  naar hoe jij omgaat met (nieuwe) situaties en wat voor effect dit heeft op je omgeving. Hoe wil jij je ontwikkelen? Directe terugkoppeling maakt je meer bewust van je patronen, die je leert doorbreken. Wil jij meer duidelijkheid en begrip in je persoonlijke ontwikkeling, maar weet je niet hoe? Neem dan contact op om je problemen voor te leggen.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht