Coaching Den Bosch


Coaching Leiden

 

Op zoek naar Coaching? Kijk dan zeker even verder op deze site. Voor veel mensen komt er een keer een moment in hun leven waar de energie, de zin of de wil ver te zoeken is. Ze voelen zich niet gewaardeerd op hun werk of in hun privéleven, het leven loopt anders dan gehoopt. Maar wat kun je hier nu precies mee doen?

Wanneer je het bovenstaande bij jezelf herkent, is coaching goede oplossing voor je. Met coaching ga je ontdekken wat jouw écht in de weg staat enwelke dingen je werkelijk wilt. Je gaat samen met een coach op zoek naar jouw belemmeringen factoren én zoekt voor jouw passende richting en handvatten om verder te gaan.

Persoonlijke ontwikkeling in Den Bosch

Coaching Den Bosch betekent verrijking, bewustwording en verdieping. Thijs Kreukels kijkt als coach mee naar hoe jij met situaties omgaat en wat voor effect dit op je omgeving heeft. Hij werkt ervaringsgericht waardoor je meteen kunt voelen wat voor jouw een geschikte weg is om te gaan. De focus zal liggen op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens het coachen krijg je een direct terugkoppeling. Hierdoor zul je meer en sneller bewust worden van je eigen patronen en leren je ook hoe je deze patronen kunt doorbreken. Neem jezelf serieus en gun jezelf inzicht, begrip en duidelijkheid in je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Neem contact op

Wil je serieus aan je persoonlijke ontwikkeling gaan werken? Dan is coaching van Thijs Kreukels absoluut de moeite waard. Haal het maximale uit jezelf en neem contact op om je probleem voor te leggen.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht