Coach Den Bosch


psychologische therapie leiden

 

Coach Den Bosch: Voel jij je op dit moment op werk niet volledige gewaardeerd? Weinig energie en heb je persoonlijk veel moeite om de dag positief door te komen? Of spelen er conflicten in je privé-situatie waar je geen raad mee weet?

Wanneer je deze signalen herkent, dan is het ontzettend belangrijk dat er iets in je persoonlijke ontwikkeling gaat veranderen. Hierbij is de juiste balans zoeken tussen privé en werk erg belangrijk om te concentreren wat je eigenlijk werkelijk wilt. Coach Den Bosch Thijs Kreukels kan je hierbij verder helpen.

Wat kan coaching voor mij betekenen?

Bij coaching wordt de focus gericht op persoonlijke ontwikkeling en dit zorgt ervoor dat je hierdoor weer beter in je vel komt te zitten. Tijdens sessies zul je samen met de psycholoog op zoek gaan naar de antwoorden op je vragen. Hierdoor zul je weer voldoende energie krijgen om je eigen passie en richting weer te vinden.

De vragen die gesteld worden zijn vaak gerelateerd aan werk of studie. De psycholoog ondersteunt en helpt je ontdekken wat iemand echt wil en wat iemand kan. Zo worden alle remmingen weggenomen en zal uiteindelijk persoonlijke ontwikkeling in zicht komen.

Vraag vandaag nog meer informatie op

Wil je graag weten wat Thijs Kreukels kan betekenen? Dan is het verstandig dat je vandaag nog meer informatie aanvraagt. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier hiernaast in te vullen en we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht