Mannengroep


Mannengroep in elke man schuilt een koning

 

Mannenworkshops

Ben jij zoekend als man? Heb je moeite om voor jezelf op te komen? Kom je moeilijk bij je gevoel? Of heb je behoefte aan oprecht contact en richting…

Dan is het tijd voor actie!

Waarom een mannengroep? Als mannen zijn we vaak gewend de dingen alleen op te lossen. Echter, samen met anderen mannen kun je pas echt ervaren waar jouw ware kracht en potentie ligt. Zo kun je ontdekken wat man zijn voor jou betekent.
Waar zit jouw kracht en je kwetsbaarheid? Voel jij je vrij om te zijn wie je bent of ervaar je terughoudendheid? Waar liggen jouw verlangens en waar zit jouw pijn? Durf jij echt te kiezen voor jezelf met aandacht en liefde voor de wereld om je heen?

In onze workshops verkennen we met elkaar deze en andere thema’s. Andere mannen zijn er voor jou. Om je te steunen, uit te dagen, te confronteren en liefdevol te ontvangen. Zo kun jij als man gegrond, krachtig en helder in het leven staan.

De Man ontmaskerd:

In de aanstaande aanstaande cyclus focussen we op de maskers die we dragen om ons staande te houden in het leven. hoe heeft het je gediend en hoe staat het nu in de weg. We gaan op onderzoek uit wie er werkelijk schuil gaat achter jouw masker. en ervaar hoe het is om werkelijk gezien te worden in alles wat je bent als man.

Heb je interesse meld je dan aan via het contactformulier.

Als professioneel therapeut en coach begeleiden en ondersteunen wij dit proces. Dit doen we o.a. door het delen van verhalen, bewustwordingsoefeningen, meditatie, rituelen en lichaamswerk.

Paul en Thijs creëren een open en fijne sfeer waardoor persoonlijke thema’s snel naar boven komen. Er is ruimte voor humor en er wordt met respect naar elkaar geluisterd! – Rob

Ik heb geleerd meer bij mezelf te komen – Edwin

Wil jij aansluiten en met een groter zelfbewustzijn als man in de wereld staan, in je werk, privé en sociaal leven? Meld je dan nu aan. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Paul en Thijs

Data:
donderdag 14 oktober 19:00-22:00
donderdag 4 november 19:00-22:00
zaterdag 20 november 10:00-18:00
donderdag 2 december 19:00-22:00
donderdag 16 december 19:00-22:00

Locatie:

Hof van Barlo, Groenekan
Groenekanseweg 256 (nabij Utrecht)

Prijs:

€490 (ex btw)  (Voor zakelijke tarieven neem contact op.)

Waar meld je je voor aan?

 • 18 uur mannenenergie!
 • professionele begeleiding van ervaren coach en therapeut
 • persoonlijke aandacht voor jouw vraag
 • helderheid over de richting in jouw leven
 • dichter bij je gevoel komen
 • (oude) shit opruimen
 • in contact komen met de mooie man die je bent

 

Heb je vragen? Neem dan contact op:

Zowel persoonlijk als in mijn rol als gestalttherapeut zoek ik naar verdieping. De energie van een mannengroep ervaren heeft mij steviger en doelbewuster gemaakt. Ik stond versteld van de kracht van een groep mannen. Deze beleving geef ik graag door aan mannen die verdieping, daadkracht en nieuwe levensenergie zoeken in het leven. Meer informatie

Thijs Kreukels

Thijs Kreukels

Na mijn opleiding psychologie beoefen ik sinds 2010 het vak van coach en trainer. Als coach help ik helder te krijgen wat er in de ‘onderstroom’ afspeelt, het niet gezegde; Zowel individueel als in teams. Ik houd van een realistische kijk op de zaak: wat speelt er en wat is nodig voor transformatie, persoonlijke en professionele groei en creativiteit.

 

 

Paul de Bruin

Paul de Bruin

Aanmelden Mannengroep – Manifest

Contact:

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht

  Bekijk de flyer:

  De Man Ontmaskerd

  Een workshop cyclus voor mannen die naar zichzelf willen kijken en willen ontwaken!
  Voor meer verdieping, richting, lef en vertrouwen in je leven.

  start 14 oktober 2021