Kosten


Therapie € 90,- per sessie (60 min.)

Coaching Een coachingstraject duurt tussen de 5 en 12 sessies afhankelijk van de hulpvraag. Offerte op aanvraag.

Vergoeding: Gestalttherapie komt bij veel zorgverzekeraars in aanmerking voor vergoeding. Meestal uit de aanvullende verzekering zonder eigen risico (alternatieve zorg – natuurgeneeswijze). De wijze van vergoeding is per zorgverzekeraar verschillend, ik raad u aan dit na te gaan bij uw verzekeraar. Zie ook de zorgwijzer gestalttherapie of via de koepelorganisatie RBCZ.

Verder

 • Tijdens het intake-gesprek verkennen we je probleem en formuleren we je hulpvraag zo helder mogelijk. Hierna besluiten we samen of we verder gaan.
 • Het therapie- of coachingstraject is afhankelijk van de hulpvraag en je voorgeschiedenis. Na vijf sessies volgt een evaluatie en bekijken we opnieuw of en hoe we verder gaan.
 • In het begin is de frequentie wekelijks of om de week, later kan hier wat langere tijd tussen zitten.

Beroepscode: Als lid van de Nederlands Vlaamse beroepsvereniging voor gestalttherapeuten, de NVAGT, hanteer ik de beroepscode en klachtenprocedure zoals op de site van de beroepsvereniging vermeld.

Beroepsvereniging

Nederlands Vlaamse associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie: NVAGT European Association for Gestalt Therapy: EAGT Koepelorgnisatie complementaire zorg: RBCZ

Logo beroepsverenigingen

 

KvK: 56398506

Direct een afspraak maken!?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht